Nieuwe wedstrijdtenues voor alle jeugdteams

Wit ondershirt
De nieuwe shirts hebben korte mouwen. In de koude maanden kunnen de spelers hier een wit ondershirt of thermoshirt onder dragen. Dit mag beslist géén andere kleur dan wit zijn!

Blauwe slidingbroek
Onder de korte broek kunnen de spelers een blauwe slidingbroek dragen. Deze is onder andere te koop bij Sportshop Richard Kregting en via de nieuwe Blauw-Wit-webshop.

Kousen in eigen bezit
Ieder huidig jeugdlid krijgt eenmalig een paar nieuwe kousen uitgeleverd. Het zijn kwalitatief sterke kousen met daarin ons clublogo geweven. Deze kousen maken géén deel meer uit van het kledingplan en zijn vanaf nu in bezit van de speler. Dit betekent ook dat als kousen kwijtgeraakt of versleten zijn, dat de speler zelf nieuwe kousen aanschaft. Deze kousen zijn uitsluitend bij Sportshop Richard Kregting verkrijgbaar.

Aanpassing kledingplan
De kousen zijn uit het kledingplan gehaald. Het bleek erg ingewikkeld om deze op een geschikte maat uit te leveren. Ook kostte het ontzettend veel inspanning om ze weer allemaal terug te krijgen. Door de kousen uit het kledingplan te halen, hoeven we de eigen bijdrage van de leden voor het kledingplan niet te verhogen. Dit bedrag is sinds de oprichting van het kledingplan vele jaren geleden altijd € 15,00 gebleven.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag