Nieuwsbrief Blauw-Wit

JVH Totaalstoffering is de nieuwe hoofdsponsor van Blauw-Wit 1, samen met feestcafé De Gezelligheid en garagebedrijf Excluservice.

Alle jeugdteams spelen in nieuwe tenues. Dit is mede mogelijk door de nieuwe hoofdsponsoren Kippie Dukenburg, Melssen Bouw en Weijers Riooltechniek.

De jeugdspelers van Blauw-Wit hebben een bliksemstart gemaakt met de verkoop van loten voor de Grote Club Actie. Er zijn al meer dan 2000 loten verkocht.

In de laatste week van september is de contributie-inning voor seizoen 2023-2024 gestart. Dat doen we via Club Collect. Lees dit artikel voor meer informatie.

Bij de start van de nieuwe competitie voor Blauw-Wit 1 was er een feestelijke shirtpresentatie in en om ons clubhuis. Bekijk de film die hiervan is gemaakt.

Onze jeugdactiviteitencommissie (JAC) is op zoek naar nieuwe commissieleden. Kom jij meehelpen om leuke festiviteiten voor de jeugd te organiseren?

Sinds deze zomer hebben we de luxe dat we maar liefst drie vertrouwenspersonen binnen onze vereniging hebben. Dit zijn ze.

De Activiteitencommissie van Blauw-Wit heeft weer een aantal leuke festiviteiten voor komend jaar op het programma. Pak je agenda en noteer!

Blauw-Wit gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is ingegaan op a augustus.

Voetbaltas, trainingspak, ondershirt, slidingbroek of een ander voetbalkledingstuk nodig? Bezoek de Blauw-Wit webshop van Jako.

Bastiaan Eekhout, Rik Bours en Bas Bours hebben het afgelopen jaar mooie successen geboekt als ‘tijdelijke’ sponsorcommissie. En… ze gaan door!

Een frietje voor al onze jeugdteams en andere extraatjes voor de jeugd: de donaties van de sterk groeiende groep Vrienden van de Jeugd maken dit allemaal mogelijk.

Als pupillenteam van de week zit je op de eerste rij bij de wedstrijd van Blauw-Wit 1. Bij de voorbespreking, warming-up en opkomst op het veld. Supervet!

Zonder sponsoren, geen club. Naast contributie en kantine-omzet is het onze grootste inkomstenbron. Daarom wil jij in dit rijtje komen te staan!

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag